Снимка: Shealah Craighead, уикипедия Доналд Тръмп обяви новина, която ще бъде приета

...
Снимка: Shealah Craighead, уикипедия Доналд Тръмп обяви новина, която ще бъде приета
Коментари Харесай

Тръмп: Инвестираме 1,95 милиарда долара за 1 милион дози от новата ваксина срещу коронавирус

Снимка: Shealah Craighead, уикипедия 

Доналд Тръмп разгласи вест, която ще бъде призната добре, както от американците, по този начин и от другите хора по света.

Ще влагаме 1,95 милиарда $ за всеобщото произвеждане и разпространяване на 1 милион дози от новата създадена ваксина против коронавирус``.

Това заяви президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп в послание към нацията, което се явява първата му обществена поява и демонстрация след загубата на президентските избори от Джо Байдън, написа обстоятелства.бг.

„ Ваксината ще бъде публикувана на първа линия, на възрастните и на рисковите групи неотложно. Въпрос на седмици е. Милиони дози ще бъдат публикувани. Чакаме утвърждението. До април имунизацията ще доближи до милиони “, съобщи президентът на Съединени американски щати.

``В идващ интервал страната ще може да получи 600 млн. дози``, добави той, уточнявайки, че имунизацията ще бъде безвъзмездна.

Президентът акцентира, че имунизацията против COVID-19 ще бъде пусната за всеобща приложимост през месец април на 2021г., като ще бъде доставена във всички щати като се изключи Ню Йорк: „ Поради политически аргументи губернаторът на Ню Йорк изясни, че не е сигурен в произхода на имунизацията и няма доверие в администрацията “, уточни Тръмп.

Моята администрация участваше в създаването на лечения, които понижиха съдбовните случаи от ковид с 85% - това е неповторимо число``, безапелационен бе актуалният президент на Съединени американски щати.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР